Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Öğrencilere satılacaktı

20 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ankara polisi son yılların en büyük narkotik operasyonuna imza attı.

Gece kulüplerine düzenlenen bir saldırganı arayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı ilçede yaptıkları baskınlarda 1 ton 42 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Geçtiğimiz aylarda, Çankaya'da bazı eğlence merkezlerine düzenlenen saldırılarda 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili soruşturma yapan polis, 3 ay süren bir çalışmanın ardından olayı gerçekleştiren Arif Ö.’yü yakaladı. Operasyon kapsamında Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Altındağ, Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde bazı adreslere baskın gerçekleştirildi.

Baskınlarda, bin 42 kilo esrar maddesi, 366 gram kokain, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 fişek ele geçirildi. Uyuşturucu maddenin sahibi olduğu kaydedilen Arif Ö. ile birlikte 6 kişi daha gözaltına alındı. Başkent polisinin gerçekleştirdiği operasyonla ilgili basın toplantısına Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ile Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay da katıldı.

Vali Yüksel, Ankara ilinde organize suç örgütleriyle ilgili mücadelelerinin öncelikli konuları olduğunu söyledi.

Yüksel, “Ankara’da mafya, çete ve organize suç örgütleriyle amansız mücadeleye aralıksız devam edeceğiz. Ankaralılar için baskı ve tehdit oluşturan bütün yapıların üzerine sert bir şekilde gitmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

OPERASYON ANI POLİS KAMERASINDAAnkara Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyon anı ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Operasyon esnasında polislerin baskın yapılan adresleri didik didik arandığı görüldü.

'Koçbaşı' tabir edilen aletle kapıları kıran emniyet güçleri zanlıları gözaltına aldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı