Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ak Parti grup toplantısı

9 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'a yüklenen Erdoğan akil insanlar listesine sert tepki gösterdi. Bahçeli, " İmralı canisinin doğum günü olan 4 Nisan'da Erdoğan ve akil insanlar canibaşına bölünme pastası hediye etmişlerdir" dedi.

Devlet Bahçeli'nin bir diğer hedefindeki isim ise ABD Dışişleri Bakanı John Kerry oldu.

Bir ay içinde iki defa Türkiye ziyaretinde bulunan Kerry'e sert sözlerle yüklenen Bahçeli, " Irak'ta Afganistan'da milyonlarca insanı katleden tecavüz eden bir bakan bizi alkışlamaktadır. Bu bakan Türkiye vatandaşları yazarak Türk milletini yok farz etmiştir. AKP'nin kimin yolundan gittiğini de açık etmiştir. ABD'li bakan önce yok ettikleri, öldürdükleri milyonların hesabını vermeli, milyonlardan özür dilemeli sonra da neden geldiklerini izah etmelidir" dedi.

Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalar şöyle:
 
17 Nisan'da peygamberimizin dünyaya gelişini kutlayacağız. Kutlu doğum haftasında efendimizin hayatını samimi şekilde düşünmeliyiz. Buna ilave olarak insan olmanın anlamı düşünülmelidir. Resulallah'ın ümmeti olmak bizim için manevi haz kaynağıdır. Şefaati ile müşerref olmak nefis bir duygudur.

Peygamberimizin örnek ahlakı bizler için ümit kapısı kardeşliktir. İnanıyorum ki Kutlu Doğum haftasının derin anlamı milyonlarca Müslüman tarafından benimsenecektir. Onun Yüce dinimiz İslam'ı yaymak için sergilediği muhteşem mücadeleye her zamankinden fazla ihtiyacımızın olduğu ortadadır.

Osmaniye'de temel atma ve açılış törenlerine katıldık. Osmaniye'de biraz daha gelişmiş görmek bizleri memnun etmiştir. Bu aziz vatan köşesi istikrarlı biçimde büyümektedir. Osmaniye belediyemiz çalışkan dürüst herkesi kucaklayan anlayışla başarıdan başarıya koşmaktadır.

Milli kimliğimizin sakatlanmasına Türkiyelilik zırvasının çıkarılmasına, bayrağın inmesine, bölücü terörün devlete muhatap olmasına, kardeşliğin çizilmesine ve imhasına Osmaniyeliler şiddetle karşıdır.

Türk milletin karşı karşıya olduğu tehditleri yorumlama zorunluluğumuz vardır. İçinden geçtiğimiz süreçte muhatap olduğumuz meseleler anlık gelişmeler değildir. Tarihin her döneminde ne zaman gerilemişsek, buhrana düşmüşsek mutlaka içten ve dıştan kumpasın varlığı hemen başını kaldırmıştır. Maalesef Türk milleti zalim senaryoların her defasında hedefinde yer almıştır.

AMAÇ TÜRK MİLLETİNİ TARİHTEN SİLMEKTİR


Yeri gelmiş topraklarımız gasp edilmiş, yeri gelmiş bağımsızlığımıza göz dikilmiştir. kimi zaman savaşlarla kimi zaman pazarlıklarla , ıslahatlarla gizli anlaşmalarla hayat ve varlık haklarımız budanmaz tehlikesine maruz kalmıştır. Gaye Türk milletini önce zaafa düşürmek dağıtarak tarihten silmektir.


İşbirlikçiler hainler kalleşler içimizden haçlı heveslileri dışarıdan ne yaptılarsa bizi yıkamamışlardır. Ancak bu sürecin henüz tam bir sonuca ulaştığını söylemekten çok uzak olduğumuzu söylemeliyiz. Geçmişte aramızı bozmaya birliğimizi bozmaya alçakça mesai sarfeden kirli kibirli maksatlar 10 yıldır devrededir.

Bin yıllık kardeşliğimizin infilak etmesi için fırsat kollayan, milli değerlerimizin parçalanması için ayin yapanlar AKP ile birlikte heyecan kazandılar. Hükümet onların rahat hareket etmesi için sosyal kültürel duvarları yıkmıştır. Türk milletinin tertemiz manevi kaynakları AKP'nin çamur dolu politikaları sayesinde kirlenmek üzeredir.

UTANÇ VESİKASI


Başbakan Erdoğan aziz milletimize kötülüğü yapmak için görevlendirilmiştir. bu zihniyetin Türklüğe hınç besleyen odak oluşum ve ortaklıklara davetiye çıkardığı görülmektedir. Erdoğan'ın Türk milletinin kanına doymayan acı çekmesini isteyen vicdanlarla ağız birliği olduğu görülüyor.

90 yıl önce milletimizin mağlup ettiği güçler yeni bir Damat Ferit simasını araya araya bulmuş En başta Başbakan ve ona itibar edenler için utanç vesikasıdır.

Avrupa sevdalıları, Washington esintileri, İmralı müdafacıları, sözde aydınlar çözüm adı altında kenetlenmişler Türk milletine saldırı düzeneği almışlardır. Bu ihanetin kaynağı dış mihraklıdır. Hükümet aziz milletin çökmesi için tüm imkânlarını kullanmaktadır. Amaç devletimizin ilke ve esaslarını bükmektir.

Bunlar vehim değildir. Korkunun ucuzluğu ve basitliğiyle eş değer değildir. Bu söylediklerim abartı da değildir. Söyler misiniz bana PKK'nın yıllarca dağlarda aradığı kanla elde etmek istediği hedeflerin iktidar tarafından sahiplenilmesinin daha nasıl bahanesi olacaktır. İslamcılık kisvesi altında bölücülüğe soyunan iktidar için daha ne söylenecektir?

TEZGAHIN ADI BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ'DİR


Milli kimliğimizi savunmanın ilkel lanse edilmesi nasıl ifade edilecektir? Ülkemiz küresel bir tezgahın dibine barış beyanlarının altında kalmıştır. Bu tezgahın adı da Büyük Ortadoğu Projesi'dir ve ya Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi'dir.

Büyük Ortadoğu projesindeki ülkeler teker teker devrilmiştir. Tunus'tan Suriye'ye kadar uzanan zinciri başka türlü ifade etmek mümkün olmayacaktır. BOP yeni haritalar belirlemek sınırları yeni baştan şekillendirme gayesi güden emperyalist şarlatanlığın yeni oyunudur.

İşte bu projenin başında ABD, Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lejyonerler AKP, PKK'dır. AKP kanlı oyunun dişlileri arasında gönüllü şekilde kalmıştır.


BOP'un hedeflerinde değişiklik olmamıştır. En önemli amacı Bağımsız Kürdistan'ı kurmaktır. Haritaların yeniden çizilmesini sağlamaktır. Asıl hedef Türkiye ve Türk milletidir. Küresel projeler doğrultusunda Türkiye önce demokratik özerklik ardından iki devlet, ardından federal devlet ve Birleşik Kürdistan bataklığına gitmektedir. Erdoğan ve İmralı canisi birbirine yaklaştırılmış ve bir araya getirilmişlerdir.

Erdoğan pastadan pay alabilmek için zilleti kendine yakıştırmıştır. Erdoğan ve cani başının fikir ve amaçlarındaki benzerlik BOP'a yaklaşıldığının kanıtıdır.


Bu ülkede 70 binden fazla kişi hayatını kaybetmiştir. Suriye'nin kuzeyinde PKK-PYD ittifakı devrededir. Anlaşıldığı kadarıyla Irak'tan sonra Suriye'de de yeni bir peşmerge hükümetinin kurulması an meselesidir Bu yolla Kürdistan'ın ana yörüngesi netleşecektir.

BAHÇELİ'DEN KERRY'E SERT TEPKİ


Çözüm süreci eğer istenildiği gibi giderse Bağımsız Kürdistan'ın kuzey ayağı oluşacaktır. Dışişleri Bakanı'nın tarihi parantezi kapanmaktan bahsetmesi, fetret devrinin bitimine vurgu yapması, birlikte yürümeye vurgu yapması parçalanmanın şifrelerini taşımaktadır. Erdoğan İmralı canisinin kanlı düşüncelerine PKK'nın çürümüş niyetlerine takılmış milli gerçeklerden tam olarak uzaklaşmıştır. Son bir içinde ABD Dışişleri Bakanı'nın 2 kere gelmesi gelişmelerle bağlantısının olduğu şüphesizdir. Erdoğan'ın Mayıs'ta ABD'ye gitmesi herşeyi netleştirmektedir.

Sömürgeciliğin yeni adresi ABD, eş başkanı da Tayyip Erdoğan'dır. AKP hükümeti başından beri kanlı bir oyunun içinde gönüllü şekilde kalmıştır. Suriye'de rejimin direnç göstermesi. İmralı canisi ve Başbakan küresel rol paylaşımı sayesinde birbirine yaklaşmışlardır. Rezaleti kendisine yakıştırmıştır. Cani başıyla Erdoğan'ın düşüncelerindeki ortaklı planı açıkça ortaya sermektedir. İmralı canisinin devletsiz ve dört parçalı önerisi kokuşmuş bir hamledir.Görülüyor ki Erdoğan İmralı canisinin düşüncelerine, çürümüş niyetlerine göz yummaktadır.ABD Dışişlerini Bakanı'nın bir bağı olduğu açıkça ortadadır.

ABD'li Dışişleri Bakanı bizi tebrik etmiştir. Şu cürete bakınız ki Irak'ta Afganistan'da milyonlarca insanı katleden tecavüz eden bir bakan bizi alkışlamaktadır. Bu bakan Türkiye vatandaşları yazarak Türk milletini yok farz etmiştir. AKP'nin kimin yolundan gittiğini de açık etmiştir. ABD'li bakan önce yok ettikleri, öldürdükleri milyonların hesabını vermeli, milyonlardan özür dilemeli sonra da neden geldiklerini izah etmelidir.

PKK baharı AKP ile birlikte yaşanmaya başlamıştır. Bu vahim süreç sonuç alırsa ne Türk milleti ne Türkiye Cumhuriyeti kalacaktır.

Ancak buna ne güçleri yetecek ne alçaklıkları yetecek. MHP olduğu sürece hain gözünü açamayacak eşbaşkanlar soluk alamayacaktır. Bizde millete sahip çıkacak cesaret vardır. Bizde Türkiye'yi yükseltecek inanç vardır. Burada bu salondadır. Türkiye AKP tarafından hazin ve hüsran verici bir sürecin yaşamak zorunda kalmıştır. Milli ve manevi havası bölücülükle örtülmüştür.

Erdoğan İmralı canisi ile kolkola girmiş omuz omuza vermiştir. Türk milleti ana hatlarıyla bölücü kuşatmaya alınmış süreç diye diye İmralı canisinin uydusu olmuş sonuçta takke düşmüş kel görünmüştür.

ERDOĞAN DA MEKTUP GÖNDERMİŞ MİDİR?

PKK'nın silah bırakması konusundaki temenniler karşılık bulmamış AKP Kandil'i ikna edememiş. BDP'liler de canibaşı ile görüşmüş. Ne bitmek bilmez bir mektuplaşmadır ki bir türlü mutabakat sağlanmamıştır. Erdoğan da bu mektuba katılmış mıdır Erdoğan da acele cevap bekleyen kenarları süslü mektuplar göndermiş midir?

PKK'nın silahla yolunu ayırmaya niyetinin olmadığı anlaşılmıştır. Analar ağlamasın sözü, kan dursun yalanları PKK ile görüşmelerin makyajı olarak yayılmaktadır. Erdoğan milletimizi PKK ve İmralı canisinin sözlerine ikna etmek için bütün yolları kullanmaktadır. Komisyon kurulması da gündeme alınmıştır. AKP gazi Meclisi PKK'ya muhattap yapması için çırpınmaktadır.

İmralı canisinin ve PKK'nın öteden beri dayattığı sözde akil insanlar heyeti 63 kişi ile teşekkül ettirilmiştir. Yedi bölgede 9'arlı gruplar olarak kurulan bu aklı karamışlar hem AKP'nin propagandasını yapacaklardır. bu 79'luklar sözde kanın durmasını anlatacaktır. Madem çözüm sürecine destek vardır neden bu görevlendirme yapılmıştır. Bu 63 kişi AKP'ye maşa olarak mı kullanılacaktır? Samsun ve Sinop'te püskürtülen BDP'lilerin işlerini bunlar mı tamamlayacaktır?

63'LÜKLER PKK SÖZCÜSÜ

İmralı canisi ve terör örgütü ile görüşmeler sürüyorsa ne diye AKP'li milletvekilleri gezmektedir? Hangi akla hizmetle bu 63'lükler PKK sözcülüğüne milletin vergileriyle memur edilmektedir?

Tümüyle ortadadır ki AKP'nin çözümü çürümektedir. Aziz milletimiz PKK'nın çürümesine direnç göstermektedir. İkna odaları kuruyorlar PKK menfaatleri için Anadolu'ya çıkacaklardır.Bildiğiniz gibi İmralı canisinin doğum günü olan 4 Nisan'da Erdoğan ve akil insanlar canibaşına bölünme pastası hediye etmişlerdir. Bu 63'lüklerin plakası 63 olan Şanlıurfa'ya giderek İmralı canisinin doğduğu eve yüz sürmeleri tutarlı tavır olacaktır. Bu 63 kişi neye çözecek, ne anlatacak?

Bunlara göre PKK terör örgütü müdür? Bölünme sorunu var mıdır? PKK'yı kardeş olarak gösteren Tatar Ramazan herkesi Abdurrahman Çavuş mu sanmaktadır, PKK'lılara şehit diyen Mükremin Çıtır milleti ne sanıyor, Gencebay sadece dil yarası ile mi durumu kurtaracak, Koçyiğit hanımefendi çözümü mü filmi anlatacak? Türklerin ayrıcalığını paylaşmak istemediğini anlatan Lale Mansur mu anlatacak. Türk bayrağı yerine devlet bayrağı denilmesini öneren hastalıklı zihniyet mi anlatacak? Başbakan Erdoğan bu 63 karanlık yüz aracılığı ile aklımızla alay mı etmektedir?

HASAN CEMAL VE CENGİZ ÇANDAR NEDEN YOK?

12 kötü adamın en kıdemlileri neden yoktur? Hasan Cemal, Cengiz Çandar neden yoktur? Bunlar terfi mi almış, afaroz mu edilmiş Yoksa bölücü örgütte yönetime mi çıkmıştır. Bunların kapısı da zihni de millete sonuna kadar kapalıdır. Çünkü Türk milletinin AKP'ye BDP'ye PKK'ya ve İmralı canisine sırtı dönüktür. Bizim sözlerimiz Erdoğan'ı kıvrandırmıştır. Hayret verici şekilde bizi edebe davet etmiştir.

Sayın Başbakan bilmelisin ki sen edep konusunda bize söz söyleyecek son kişi bile değilsin. Bizim edepsizlikten kapkara kesilmiş ve müzakereye gidecek isimden edep öğrenecek halimiz yoktur. Hamurumuz sağlamdır, sütümüz helaldir, yönümüz doğrudur.Şeytana yakasını kaptıran birisi bize edep dersi vermeye nasıl cesaret etmektedir? Türkiye Cumhuriyeti ifadesini tabelalardan silmeye çalışan bir Başbakan edebi nasıl diline dolamaktadır.

Allah seni de senin gibileri de ihsan etsin, hidayete erdirsin. Edep müzakere değildir. Erdoğan süreç ihanetinde basireti bağlandıkça saldıracak yer aramaktadır. Haftasonu konuşmasında şaşırmış ve bizim ağzımızdan tek millet, tek vatan ifadesini ilk defa duymamıştır. Ama eksik duymuştur. Nedense tek dil kararlılığımızı duymamıştır. Erdoğan ya okuma ve anlama özürlüsüdür, yada işitme zorlukları vardır. Bizim yıllardan beri heyecan dolu söylediğimiz tek dil ülkesini öğrenmek istiyorsa konuşmalarımızı gönderebiliriz.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı