Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gül geçici taburcu

28 Ağustos 2012 Salı günü yayınlandı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde kulak rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hastaneden geçici taburcu edildi.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabulünün ardından yeniden hastaneye dönecek. Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği belirtildi. Sabah yapılan tetkikler neticesinde sınırlı olarak günlük aktivitelerine başlamasının ve geçici olarak hastaneden ayrılmasının uygun görüldüğü bildirildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, bugünkü programının ardından ilaç tedavisi ve testlerinin devamı için hastaneye geri döneceği, burada izlenmeye devam edileceği kaydedildi. Açıklamada ayrıca kulak rahatsızlığının nüksetmemesi için Cumhurbaşkanı Gül'ün bir süre başta uçak seyahatleri olmak üzere işitme fonksiyonlarına zarar verecek aktivitelerden uzak durmasının tavsiye edildiği kaydedildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı