Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Depremin ardından 13 yıl

17 Ağustos 2012 Cuma günü yayınlandı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı, şehitler ve hayatını kaybeden bağışçıları için 7 ilde mevlit okutacak.

TSK Mehmetçik Vakfı tarafından yapılan yazılı açıklamada vatan ve milletin birlik ve bütünlüğü için mücadele ederken şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçikler ile vakfın merhum bağışçıları için İstanbul’da 16 Ağustos Perşembe günü öğle namazı öncesi Eyüp Sultan Camii’nde; 17 Ağustos Cuma günü ise altı ilde mevlit okutulacağı bildirildi.

Açıklamada 17 Ağustos tarihinde cuma namazı öncesi mevlitlerin Ankara Çankaya Hasan Tanık Camii; İzmir Alsancak Hocazâde Camii; Samsun Ulugazi Camii; Adana Veysel Karani Camii; Kocaeli Fevziye Camii; Erzurum Mehmet Zahid Kotku Camii okutulacağı belirtilerek, mevlitlere tüm şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar davet edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı