Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dehşet anı kamerada

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı İzmir Ticaret Odası’nın (İZTO) meslek komite üyelerinin seçiminin ardından yumruklar konuştu.

Olayda üç kişi yaralandı

Sokak ortasında yaşanan sopalı kavga, İZTO Tekstil komitesi seçimlerini kaybeden Şinasi Köseoğlu‘nun, seçimi kazanan karşı grubun üyeleri tarafından tehdit edilmesiyle vuku buldu. İddiaya göre, Mimar Kemalettin Caddesi'nde işyerleri birbirine yakın olan Abdullah Salkım ile Şinasi Köseoğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma tarafların birbirlerini darp etmesiyle kavgaya dönüştü. Yaklaşık 15-20 kişilik grubun birbirlerini sopa ve palalarla darp etmesi sonrasında işyeri içinde ve dışında korku dolu anlar yaşandı. Kavgada aldıkları darpla yaralanan vatandaşlara işyeri çalışanları ilk müdahalede bulundu. Bu sırada grubu ayırmak isteyen ve Köseoğlu'nun dükkanına müşteri olarak gelen Vahit Çelik (43) ismindeki kişi ile Alpkan Köseoğlu ve Zafer Kocaoğlu yaralandı. Kafası yarılan müşteri Çelik, özel bir hastanede tedavisi yapılırken, Alpkan Köseoğlu ve Zafer Kocaoğlu da Alsancak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay çevrede bulunan esnaf tarafından güvenlik güçlerine bildirildi.

Olay, ekiplerin müdahalesi sonrası son buldu.Şinasi Köseoğlu'nun, Kantar Polis Karakolu'na gidip şikayette bulunduğu öğrenildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı