Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Başbakan yerde olur mu?''

6 Aralık 2012 Perşembe günü yayınlandı AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘1 Ağaç 1 Kadın’ projesi kapsamında düzenlenen toplu fidan dikiminin Rize ayağı ilginç görüntülere sahne oldu.

Rize'nin Derepazarı ilçesindeki sahilde fidan dikimine katılan AK Partili kadınlar ve parti yöneticileri, toplu fidan dikimini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısını dinleyerek bekledi. Bu sırada AK Parti Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır ve AK Parti Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, yerdeki geniş ekran televizyonu yerden kaldırarak tören alanının bitişiğindeki stadyumun tel örgüsüne asmak istedi. Canlı yayını gerçekleştirecek olan teknik ekibin bir personeli, başkanlara müdahale etti. Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Başbakan’ı nasıl yere koyarsınız" diye itiraz ederek televizyonun yükseğe koyulmasını istedi. Çakır, teknik personele "Başbakan’ı nasıl yere koyarsınız, Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir şey görülmedi. İşinizi doğru yapın" diye tepki gösterdi. Tepkiler üzerine televizyon yerden 20 santimetre kadar yüksekte bir platformun üzerine konuldu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı