Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bengü'nün Haberi Yok

12 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı TEM Otoyolu Çamlıca gişelerinde şarkıcı Bengü ile şoförünün yaralandığı kazada vefat eden koruma Ümit Özer’in cenazesi defnedildi.

Cenaze namazı sırasında baba Ahmet Özer ayakta güçlükle durabildi. Ses sanatçısı Bengü Erden, dün sabah Ankara’da verdiği konserin ardından kara yoluyla İstanbul’a dönüş yaptı. Sabaha karşı İstanbul TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 500 metre kala kaza yapan araçta sanatçı Bengü Erden ve şoförü Salih Yağlıcı yaralı olarak kurtulurken, koruması Ümit Özer olay yerinde yaşamını yitirmişti. Koruma Ümit Özer için Bahçelievler Soğanlı Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye şarkıcı Murat Boz, Özer’in mesai arkadaşları, aile yakınları ve sevenleri katıldı.

Baba Özer diğer oğulları tarafından teskin edildi. Bir ara cenazenin başına gelen baba Özer, oğlu için dua etti. Anne Rezzan Özer’i ise cami avlusunda yakınları teselli etti. Cenaze namazını Özer’in çocukluk arkadaşı olan imam Murat Aydın kıldırdı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Özer’in naaşı Edirnekapı Bayrampaşa Mezarlığı’nda defnedildi. Kazada yaralanan Bengü de cenazeye çelenk gönderdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı