Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Arabeske sahip çıktı

6 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teröre yönelik çözüm sürecine ilişkin iktidarı ve ana muhalefet partisini hedef aldı. 'İmralı canisi AKP'yi topaç gibi çeviriyor' diyen Bahçeli, 'CHP'nin ise ne söylediği ve nerede durduğu belli değil' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle;

Kadınların karşılaştığı zorlukları ele almak için 8 Mart iyi bir fırsattır. İçinden geçtiğimiz insanlık döneminde kadınların daha çok hakka sahip olmaları mecburi ve doğru olandır. Taciz ve tecavüz olaylarının artması millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Kadınlara uzanan kirli ellerin kırılıp atılması ve gereken cezanın verilmesi görevimizdir. Her şeyin en iyisine layık olan Türk kadınlarının ve Türk analarının kadınlar gününü kutluyorum.

'BAŞBAKAN KURU SIKI ATIYOR'
Suriye'de izlenen yanlış politikalar Türkiye'yi yanlışın içine itmektedir. AKP'nin Suriye Politikası bir şiddet ve savaş önerisidir. İbretle izliyoruz ki Suriye'de yüzlerce kişi hayatını kaybetmektedir. Esad ve muhalifler iktidar kavgası yaparken masumların canı alınmaktadır. Esad masum sivilleri katletmektedir. Denize düşen AKP zihniyeti PYD yılanına sarılarak Türkiye'yi yanlışın içine çekmiştir. Sınır ötemizde PYD militanları cirit atarken Başbakan'ın kuru sıkı atması kimseyi inandırmaya yetmeyecektir. Barzani'yle yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Erdoğan'ın son zamanlardaki aralarındaki soğuk rüzgarlarının sebebi manidardır. AKP'nin kiminle yakınlaşacağını, kimlerle çatışacağını Atlantik'in karşı kıyısı tayin etmektedir.

'İMRALI CANİSİ AKP'Yİ TOPAÇ GİBİ ÇEVİRİYOR'
Irak'ta yaşayan Türkmen kardeşlerimizin sorunları gün geçtikçe artmaktadır. Türkmen şehirlerinde nüfus dengesiyle oynayanlara karşı Başbakan sessiz kalmıştır. Türkmenlere kıyılırken Başbakan Barzani'nin ayaklarının altına kırmızı halı serdirmekle meşgul olmuştur.Açık bir şekilde Başbakan ve hükümeti Türkmenlere sırt çevirmiştir. AKP'nin hayasızca, pervasızca PKK başıyla görüşmesi bize Türkiye'nin kaos içinde çırpındığını göstermektedir. İmralı canisini özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan çapulcular devrededir.Deşifre edilen İmralı diyaloglarında bizim için bir sürpriz yoktur. Bu konuşmaları kimin sızdırdığının bizim için bir önemi yoktur. Batsın bu gazetecilik diyen Başbakan havanda su dövmeyi bırakmalı ve batacak bir şey arıyorsa önce bir aynanın karşısına geçmelidir.İmralı canisi AKP'yi topaç gibi çevirmekte ve her türlü manevralarla kendine bağlamaktadır. Cani başı hepimizin bildiği kişidir ve BDP, PKK değişmemiştir.

'CHP'NİN NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL'
Başbakan Erdoğan İmralı canisiyle neyi görüşüyor, neyin pazarlığını yapıyor? İmralı canisinin BDP'lilere söyledikleri yenilir yutulur değil. Hükümet resmen Türkiye'yi yem olarak sırlanın önüne koymuştur. AKP PKK ile anayasa yapmak üzere kolları sıvamıştır. Öcalan'dan Başkanlık için açık çek alan Erdoğan rahatlamış ve rahata ermiştir. Özerk Kürdistan AKP iktidarında gözle kaş arasında inşaa edilecektir. CHP sürece negatif bakmadıklarını ve sadece nelerin konuşulduğunu öğrenmek istediğini söylemektedir. CHP'nin ne söylediği ve nerede durduğu belli değildir. Ayrıca ''neden ben yokum'' diyerek rol kapma derdine düşmüştür.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A 'HİNT KUMAŞI'
CEVABI
Analarımızın gözyaşını döken Başbakan ve canlandırdığı terör örgütüdür. Bize Hint kumaşı değilsiniz diyen Başbakan'a diyecek sözlerim şunlardır; Doğrudur Başbakan biz Hint kumaşı değiliz olmaya da niyetimiz yoktur. Bizim İmralı canisiyle görüşen, Türkiye'yi çöküşe götüren zihniyetle işimiz yoktur. Bizimle görüşecek, iletecek hiçbir şeyi kalmamıştır.  Başbakan konuşmalıdır, cevap vermelidir. Yüreği ve cesareti varsa susmamalıdır. İddialara cevap vermelidir. İmralı karanlığında yönünü kaybedenler bizi anlayamaz. İmralı karanlığında yönünü kaybedenler bizi anlayamaz. Gemicikleri filo hainde denizde yüzdüren Başbakan'da sorun yoktur da, şehitlerimizin ve gazilerimizin yasal olarak kurdukları derneklerde mi sorun vardır?

PKK'NIN ELİNDEKİ KAMU GÖREVLİLERİ

PKK'nın kaçırdığı kamu görevlileri üzerinden istismar kampanyası yapılıyor. PKK elinde tuttuğu kamu görevlilerimizi ezmek ve rencide etmek için görüntülerini kamuoyuna sunmaktadır. Sanki savaş var ve iki taraf tutsaklarını değiş tokuş yapıyor. Hüküm giymiş teröristlerle PKK'nın elinde tuttuğu görevlilerimiz aynı kategoride tutulamaz. Çözüm dedikleri süreç Türkiye'yi bölen bir süreçse biz onu elimizin tersiyle itiyoruz. Çözüm diyerek bölünmeye ortak olacağımızı kimse düşünmesin. Biz AKP, BDP ve PKK'nın çözüm planını kabul etmiyoruz.







HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı