Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Eski eşe ses bombalı tuzak

27 Şubat 2013 Çarşamba günü yayınlandı Şanlıurfa’da bir vatandaş, ayrıldığı eşini korkutmak için evinin önünde el yapımı ses bombası patlattı.

Olay, gece saatlerinde İpekyol Caddesi Üzerinde bulunan Büyükinci Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet A., bir süre önce ayrıldığı eşi Emine M. Evinin önüne arkadaşları İbrahim Halil Y. ve Mehmet Ş. ile beraber geldi. Mehmet A. evin kapısı önünde el yapımı bomba patlattı. Patlamanın etkisiyle apartmanda büyük bir gürültü yaşanırken, Mehmet A ve arkadaşları kapı kilitli olduğu için bir süre dışarı çıkarmadılar. Apartman sakinlerinin paniklemesine sebep olan bombanın ardından olay yerine çok sayıda polis geldi. Polisler apartmandan çıkmaya çalışan Mehmet A. İbrahim Halil Y. ve Mehmet Ş.’yi olay yerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyette suçlarını itiraf ettikleri öğrenilirken, Emine M. de ifadesi alınmak üzere emniyet götürüldü. Ses bombasının patlatıldığı evde maddi hasarlar oluşurken, ölen ya da yaralanın olmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı