Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kayak merkezinde yeni yıl coşkusu

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Uludağ'da binlerce vatandaş, karlı kaplı zirvede yeni yılın coşkusunu yaşadı.

Yılbaşını Uludağ ' da kutlayan yerli ve yabancı tatilciler , coşkulu bir şekilde 2013 yılına girdi . Günler önceden rezervasyonların dolduğu Uludağ ' da gece yarısından önce tatilciler , pistlerde ve otellerin balo salonlarındaki yerlerini doldurdu . 5 bin yatak kapasiteli Uludağ ' da , Rusya başta olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden gelen tatilciler yılbaşına girdi . Rus turistlerin 2 saat önceden yılbaşını kutladığı Uludağ ' da , İstanbul başta olmak üzere Türkiye ' nin çeşitli illerinden gelen tatilciler de yeni yılı coşkuyla kutladı .

2013 YILINA KAYAK YAPARAK GİRDİLER
Yeni yılı Uludağ ' daki lüks otellerde kutlayan tatilcilerin yanı sıra bazı vatandaşlar da , pistlerde aileleriyle birlikte kayak yaparak 2013 yılını karşıladı . Meşaleler yakarak pistlerdeki yerlerini alan tatilciler , alanlara taştı . Oteller bölgesindeki meydanda toplanan vatandaşlar , yeni yılı coşkusunu hep beraber yaşadı . Bazı vatandaşlar ellerinde içki şişelerini bırakmazken , bazı aileler de mütevazı bir şekilde yeni yılı kendi aralarında kutladı . Eğlence merkezlerinden çıkan müziklere tatilciler karın altında eşlik etti . Soğuk havaya rağmen alanlarda yılbaşını kutlayan bazı vatandaşlar ise varillerde yaktıkları ateşle ısındı .

YENİ YILA YOLDA GİRDİLER
Bazı tatilciler de yeni yılı yolda karşılamak zorunda kaldı . Yılbaşına dakikalar kala trafikteki yoğunluk sebebiyle yolda kalan bazı günübirlik tatilciler de araçlarında yılbaşını kutladı . Yerli ve yabancı tatilciler , gecenin ilerleyen saatlerine kadar yeni yıl coşkusunu şarkılarla ve dans ederek kutladı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı