Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başkent sokaklarında nefes kesen kovalamaca

9 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Başkent'te hırsızlık zanlıları ile polis arasında yaşanan kovalamaca, zanlıların aracı ile polis otosunun çarpışması ile son buldu.

Zanlılardan biri kaza yapan aracın içinde, diğeri de bir evin kömürlüğünde yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de saat 23.30 sıralarında bir araçtan akü çalındığı ihbarını alan polis, hırsızlık zanlılarının peşine düştü. Polisin 'dur ' ihtarına uymayan 2 şüpheli 06 AB 9619 plakalı otomobille kaçarken, polis ile hırsızlık zanlıları arasında amansız bir kovalamaca başladı. İrfan Baştuğ Caddesi'nden Pursaklar istikametine hızla seyreden zanlılar ters yöne girdi. Polis ekipleri, ters yönde ilerleyen zanlıların peşini bırakmadı. Aracın kaçtığı istikamete çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Ters yönde çok hızlı seyrettiği görülen hırsızlık zanlıları trafiği de tehlikeye düşürdü. Hareketli saatlerin yaşandığı kovalamaca, Pursaklar Karacaören TOKİ Blokları önünde polis otosuyla zanlıların aracının çarpışmasıyla son buldu. Kazada ağır yaralanarak kaçamayan sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan diğer zanlı ise yaya olarak kaçmaya başladı. Durumu sağlık ekiplerine haber veren polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çevrede geniş çaplı arama başlattı.Polis, uzun süren aramanın ardından zanlıyı bir evin kömürlüğünde yakaladı. 2 zanlı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı