Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Terim çileden çıktı

13 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim düzenlediği basın toplantısında gazetecilere öyle bir hareket yaptı ki...

Fatih Terim, Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçının sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlamak üzere kameraların karşısına geçti.

Kendisine sorulan sorulara cevap veren Terim'e toplantının sonuna doğru, adı öğrenilemeyen bir kişi soru sormak istedi.

Terim o kişiye 'Hangi gazetedensiniz?' diye sordu. Cevap olarak 'herhangi bir gazeteden değilim' yanıtını alan ünlü teknik adam, basın mensuplarına fırçayı bastı.

'BUNDAN SONRA ANCAK BUNU ÇEKERSİNİZ'

Basın mensuplarına "Size kendimize teslim ediyoruz, siz basından olmayan birine soru sorduruyorsunuz. Böyle birşey nasıl olur? Yoldan geçen biri gelip bana soru mu soracak? Bir daha böyle birşey olursa basın toplantısı da düzenlemem" diyen Terim üslubunu daha da sertleştirerek el hareketiyle "Bundan sonra onu çekemezsiniz, ancak bunu çekersiniz" dedi.

Terim'in bu hareketine spor camiasından ne tepki geleceği merak konusu oldu.

BEYAZ GAZETE ÖZEL


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı