Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakanlar Kurulu toplandı

9 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Arefe günü de tatil edildi.29 Ekim'le birlikte tatil 6 gün oldu" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Arınç, ''Bayram öncesi, arife günü yarım günden tam güne tatil çıkarılmış oluyor. 24 Ekim Çarşamba günü için. Otoyol ve boğaz köprüleriyle belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz veya indirimli olması da, otoyol ve boğaz köprüleri için 24 Ekim akşamından başlayarak diğerleri için de 25 Ekim'den başlayarak istifade edilmiş olacak'' dedi.

Arınç, emekli, dul ve yetim aylıkları ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde yapılacağını söyledi.

'GÜVEN'İN SÖZLERİNİ TAKDİRLE KARŞILIYORUM'

Arınç, bir gazetecinin Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in, "Dağda ölen teröriste ağlayamıyorsanız insan değilsiniz" açıklamalarının toplantının gündeminde olup olmadığını sorması üzerine konuşmanın kurul gündemine gelmediğini ancak içeriğini şahsen takdirle karşıladığını söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı