Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Karakolda şüpheli intihar!

22 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bağcılar'da eşi ve kayınbiraderiyle tartıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişinin, Bağcılar Araştırma Büro Amirliği’ndeki bekleme salonunda intihar ettiği iddia edildi.

Bağcılar’da dün gece meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Bağcılar Yavuz Selim Mahallesi Cahit Sıtkı Tarancı Caddesi’nde oturan 35 yaşındaki Hasan Latif Kaplan, eşi Hüsniye Kaplan’ı evde bulamayınca kayınbiraderine gitti. Ancak Kaplan, burada bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi ve kayınbiraderi ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerinde olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü olduğu öne sürülen Kaplan’ı gözaltına alarak emniyete götürdü. Daha sonra geceyi emniyette geçiren Kaplan’ın sabah saat 11.00’de ailesine intihar ettiği haberi geldi. Görüşme odasında masanın ayağına kendi kemerini bağlayarak intihar ettiği iddia edilen Hasan Latif Kaplan’ın ailesi kendilerine ölüm haberinin geç verildiğini öne sürdü. Üç çocuğu ve bir çanta atölyesi olduğu öğrenilen Kaplan’ın cenazesi olay yerindeki incelemelerin ardından, Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Hasan Latif Kaplan’ın babası Mustafa Kaplan, “Ben bir babayım. Oğlumun öldüğünü saatler sonra bana haber verdiler. Eşi ve kayınbiraderi ile tartışmış. Sonra karakola götürmüşler ondan sonra da intihar ettiğini söylediler. Polisler evime geldi babası mısınız diye sordular. Çocuğunuz karakolda intihar etti dediler, öyle öğrendim. Masaya kendini asmış biz intihar ettiğine inanmıyoruz” diye konuştu.

Abisi Fatih Kaplan da, “Bize çok geç haber verildi.

Olay saat 01.30’da meydana geliyor. Kardeşimi karakola getirmişler. Bizim hiç bir şeyden haberimiz olmadı. Kardeşimizin intihar ettiğini bize sabah 11’de söylediler. Bu polisler niçin bize bilfgi vermediler. Kardeşimizin intihar ettiğini düşünmüyoruz. Masanın ayağına kemer bağlayarak bir insan nasıl intihar edebilir? Polislerden şikayetçiyiz olayın araştırılmasını istiyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı