Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ogün Samast'ın kuzeni dehşet saçtı

20 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Tekirdağ'da bayram namazı çıkışında cami önünde yakınlarıyla bayramlaşan bir kişi, başına isabet eden kurşun sonucu hayatını kaybetti. Bayram sabahını kahreden bu olayın altından ilginç bir ismin çıkması güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Murat Serdar (32) Karadeniz Mahallesi'ndeki camide bayram namazını kıldıktan sonra yakınlarıyla bayramlaşmaya başladı.

Bu sırada, otomobiliyle seyir halindeyken havaya rastgele ateş eden Turan Samast'ın (41) silahından çıkan kurşunlar, Serdar'ın başına isabet etti. Serdar, olay yerinde yaşamını kaybetti. Serdar'ın cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Samast'ın polis merkezine giderek teslim olduğu belirtildi. Samast'ın “bayram sevinci” nedeniyle havaya rastgele ateş ettiği iddia edildi.

OGÜN SAMAST'IN AKRABASI ÇIKTI

Bayram sabahının ilk ışıklarıyla işlenen bu cinayette tetiği çeken kişinin adı ve soyadı çok ilginçti. Bu isim, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ın dava iddianamesinde de adı geçen dayısı Turan Samast'tı.

Ogün Samast, duruşmalar sırasında verdiği ifadede Hrant Dink cinayetinden önce İstanbul'a geldiğinde dayısı Turan Samast'ın Bayrampaşa'daki kahvehanesine gittiğini, akşam da onun evinde kaldığını söylemişti. hurriyet.com.tr Tekirdağ'daki cinayetin zanlısı Turan Samast'ın akrabalarından birine telefonla ulaşarak konuştu. O akraba, olayın kazara meydana geldiğini, ancak Turan Samast'ın, Ogün Samast'ın dayısı olmadığını sadece uzak akraba olduğunu söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı