Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Avni Aker'de gergin gece

8 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Trabzon'da büyük bir gerilim vardı. Avni Aker'de sahaya atılanlar dışında, Zokora ile Emre, Sadri Şener ile Semih arasındaki gerilim olay yarattı...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada, ev sahibi taraftarlar Fenerbahçe'yi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto ettiler.

Karşılaşma öncesi Trabzon'da Atatürk Alanı'nda toplanarak 'İsyan Sokakta İnsaf arıyor' sloganıyla gerçekleştirdikleri yürüyüş ile Hüseyin Avni Aker Stadı'na gelen binlerce taraftar, maç içerisinde de protestolarını sürdürdüler. Kale arkasında bulunan taraftar gruplarınca başlatılan organizasyonla taraftarlar, maçın 34'üncü dakikasında 'Temiz futbol, alın teri ve emeği' simgeleyen beyaz atletlerini sahaya attılar.

Normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında da aynı şekilde gerçekleştirilen protesto gösterisinde taraftarlar 3 Temmuz'dan itibaren yaşanan 'Şike' sürecine ilişkin haksızlığa uğradıklarını savunarak, ''Alın teri ve emeği'' simgelediğini düşündükleri beyaz atletleri üstlerinden çıkararak sahaya attılar.

-58'inci dakikada da protesto-

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmanın 58'inci dakikasında da Türkiye Futbol Federasyonuna yönelik protesto gösterilerinde bulundular. 58'inci maddenin değiştirilmesine tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, 58'inci dakikada sahaya maytaplar atarken ellerindeki beyaz kartonlarla da protesto yaptılar.

-Gergin ve sert geçen ilk yarı-

Gergin ve sert geçen karşılaşmanın ilk yarısında gerginlikler yaşanırken tribünlerden atılan maddeler nedeniyle de oyun zaman zaman durdu. Maçın 15. dakikasında Fenerbahçe, kazandığı korner atışını taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle 4 dakika gecikmeli kullandı. Yabancı maddelerin atılmasının ardından Stoch, kafasını tutarak yere düştü. Taraftarların tepkilerinin sürmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş, tribünlere sakinleşmeleri yönünde uyarıda bulundu. Sahaya da giren Güneş, Emre Belözoğlu ile de kısa bir süre konuştu.

Taraftarların sakinleşmesi üzerine maç yeniden başlarken saha dışında tedavisi tamamlanan Stoch da oyuna tekrar dahil oldu.

Korner atışlarını kullanmakta sahaya atılan maddeler nedeniyle güçlek çeken Fenerbahçe'de 28. dakikada Emre Belözoğlu da kafasına gelen madde nedeniyle kendini yerde bulan bir başka oyuncu oldu.

-Devre arasında da gerginlikler-

Maçın ilk yarısının bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Aykut Kocaman da sahaya girerek maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ile görüştüler.

Soyunma odası koridorunda iki takımın oyuncuları ve görevlileri arasında itişmeler olduğu, bu bölüme inen kulüp başkanı Sadri Şener ile Fenerbahçeli Semih arasında da gerginlikler yaşandığı öğrenildi.

-Zokora ile Emre birbirine girdi-

İlk yarının son anlarında Emre ile Zokora da adeta birbirine girdi. Trabzonspor'un attığı golün ardından santra vuruşu sonrası Emre'ye yerden sert giren Zokora sarı kart gördü. Ancak o anlarda ortalık karıştı. İki oyuncu bu gerginlik sonrası da sözlü olarak birbirine sataştı. Soyunma odasına gidilirken, Zokora'nın Emre'ye yönelmesiyle gerilim tırmandı ve Şenol Güneş ile Aykut Kocaman futbolcularını soyunma odasına gönderdi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı