Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

14 Şubat telaşı

8 Şubat 2013 Cuma günü yayınlandı Türk kuyumculuk sektörüne hareket ve yepyeni bir ivme kazandıran dev bir organizasyon ile yılbaşı öncesi izdihama sebebiyet veren Sereks Fuarcılık, şimdi de Sevgililer Günü’ne özel Outlet Günleri ile devam ediyor.

Sereks Fuarcılık, pırlanta, altın, elmas, gümüş ve saat temalı Outlet Günleri Çılgınlığı’nın ardından ikinci organizasyonu Sevgililer Günü arifesinde gerçekleştirmek için hazırlıklarını bitirdi ve bugün kapılarını açtı. Beklenenin üzerinde ilginin olduğu Outlet Günleri’nin ardından katılımcı firmaların şubat talepleri üzerine görüşmeler yapılıp, karara bağlandı. İlk kez Silver&Watch Magazine Dergisi aracılığıyla duyurulan organizasyon, İstanbul Harbiye Askeri Müze’de bugün açılışı yapılan Sevgiler Günü Özel versiyonu ile ziyaretçi akınına uğradı.Bir önceki organizasyonda halkın yüzünü güldürmeyi başaran, özellikle de atölye hizmetiyle farklı bir konsept yaratan Sereks, Şubat Özel Organizasyonu’nda da yine farklı ve ilgi çekici çalışmalarla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Organizasyonun tanıtımı İstanbul’un önemli noktalarında indoor ve outdoor reklam alanlarında, görsel ve yazılı basında yer alırken, Türkiye’nin en çok dinlenen 20 radyosunda ve en çok okunan 4 gazetesinde de etkinlikle ilgili duyurular yapıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı