Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Satırlı, bıçaklı kavga: 3 yaralı

29 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı İstanbul İstiklal caddesindeki laf atma kavgasında kan aktı.

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saat 22.00 sıralarında İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Gittikleri barda eğlendikten sonra caddede çıkan Deniz Kurhan, Mümtaz Duran ve Murt Çetin ve yanlarındaki Rusya vatandaşı olduğu öğrenilen kız arkadaşları ile Taksim'e doğru yürüyüşe geçti. Bu Sırada grubun yanına yaklaşan Ersin Özçam (20) ve Eren Ereli (20) isimli iki kişi, grup arasındaki Rus uyruklu kıza laf attı. Bunun üzerine, iki taraf arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu 3 arkadaş laf attıkları kişilerle kavgaya tutuştu. Laf atan Özçam ve Eren Ereli, yakınlardaki bir döner salonundan döner bıçağı alarak Kurhan, Duran ve Çetin'e rastgele sallayarak şahısları başından, bacaklarından ve karnından bıçakladı.

Kavga sonrası, yaralılar kanlar içinde yere yığılırken, Ersin Özçam ve Eren Ereli isimli saldırganlar ise olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar sevk edildi. Kısa sürede bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından yaralıları ambulanslarla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar ambulansa taşınırken, ismi açıklanmayan Rus uyruklı bayan da ambulansa binerek hastaneye gitti.

Çevrede soruşturma yapan polis, kavgaya karışan ve olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Zanlılar, kaçarken bölgedeki boş bir arazide yakalanarak gözaltına alındı.  Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ederken, olay ile ilgili gazetecilerin sorularını ise yanıtsız bıraktı. Sorgulanmak üzere gözaltına alınan Özçam ve Ereli isimli zanlıların, sabah saatlerinde hakim karşısına çıkmaları bekleniyor. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı