Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polise bombalı saldırı

28 Aralık 2012 Cuma günü yayınlandı Diyarbakır’da seyir halindeki polis aracına düzenlenen ses bombalı saldırıda 2 polis memuru yaralandı.

Yaralı polis memurları olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken saldırının olduğu Bağlar ilçesi Sento Caddesine çok sayıda zırhlı ekip sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yasa dışı gösteri düzenleyen bir grup Sento Caddesi üzerinde bulunun ara sokaklara dağıldı. Bu sırada cadde üzerinde güvenlik önlemi alan polis araçlarına taşlı ve molotoflu saldırı düzenlendi.

Polisin tazyikli suyla müdahale etmesine üzerine ara sokaklara kaçan göstericilerden olaydan birkaç dakika sonra bombalı saldırı düzenledi.

Polis aracına atılan ve el yapımı olduğu belirlenen bombanın parçaları polis memurlarına isabet etti, saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Polis memurlarından birinin kulak arkasından birinin ise bacağından yaralandığı öğrenildi. Sento Caddesi'ne sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada saldırganların yakalanması için Bağlar ilçesine çok sayıda Polis Özel Harekât timi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ise olay yeri inceleme çalışması devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı