Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ve Müslüm Baba hayatını kaybetti

4 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı Müslüm Gürses’in ölümüyle ilgili 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’tan çok çarpıcı bir yorum geldi.

Arabeskin kralı, sevenlerinin 'Müslüm Baba 'sı hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberi müzik camiasını ve sevenlerini yasa boğarken Müslüm Gürses 'in ölümüyle ilgili 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut 'tan çok çarpıcı bir yorum geldi.

'YÜREYEREK GİTTİLER TABUTLARI ÇIKTI'
Ünlü sanatçının ölümüyle ardından yapılan bir haberdeki 'Kendi ayağıyla gittiği hastaneden tabutu çıktı ' ifadesinin aytını çizen Bulut, özel hastanelere dikkat çekti. Mehmet Ali Birand 'ın da benzer bir şekilde ölüme gittiğini hatırlatan Bulut, 'Mehmet Ali Birand 1 saat Sonra geleceğim diye gitti, kendi ayağı ile şakalaşarak gittiği hastaneden tabutu çıktı ' dedi.

'SORGULAMA YAPILMASI GEREKİYOR'
Son 4 ay içinde özellikle özel hastanelerde buna benzer olayların arttığını da sözlerine ekleyen Bulut, 'Şimdi Son 4 ay içinde bunun gibi bir çok vaka var. Tabiî ki takdir-i ilahi o ayrı ama baktığınız zaman özel hastaneler için bir sorgulama yapılması gerekiyor. Bence biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Daha fazla yorum yapmaya gerek yok ' diye ekledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı