Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Fatih Camii'nde İsrail protestosu

16 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı Fatih Camii avlusunda toplanan yüzlerce kişi Gazze'ye operasyon düzenleyen İsrail’i protesto etti.

Kendilerine ‘Filistin Dostları’ adını veren grup, saat 21.00 sıralarında Fatih Camii avlusunda toplandı. İsrail’in Gazze'ye saldırısını protesto eden kalabalık, Filistin bayrakları salladı. Grup sık sık sloganlar atıp ve tekbirler getirerek İsrail’e tepki gösterdi.

Fatih Camii'ndeki eylemde konuşan İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail saldırısında Hamas'ın askeri kanadı olan İzzeddin El-Kassam Tugayları Komutanı Ahmet el-Caberi’nin hayatını kaybettiğini belirterek, "Buradan ilan ediyorum. Bir tane şehit düştü ama binlercesi dirildi. İşgalci İsrail, yapmış olduğu bu operasyona ‘Bulut Sütunu’ ismini vermiş. Tevrat'ta bulutlar, onları koruyacakmış. Sizi koruyacak bir şey kalmadı. Yahudi halkını ateşe atıyorsunuz” dedi.

Bir süre tekbir getiren kalabalık, daha sonra dağıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı