Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gülen'in acı günü

13 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı Ankara’da bir süredir Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde akciğer kanseri tedavisi gören ve bu sabaha karşı vefat eden Fetullah Gülen’in kardeşi Hasbi Nidai Gülen için Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde cenaze namazı kılındı.

Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görmekte olan Fetullah Gülen’in kardeşi Nidai Gülen, bu sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Merhum Gülen için bugün Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fetullah Gülen’in kardeşlerinden Salih Gülen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği cenaze namazının ardından merhum Gülen’in naşı Yazıcı, Kurtulmuş ve Gökçek’in omuzlarında cenaze arabasına taşındı.

66 yaşında olan Gülen 3'ü erkek, 2'si kız 5 çocuk babasıydı. Gülen’in defin işlemi ise Pazar günü Erzurum'da gerçekleştirilecek


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı