Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

4. yıldıza 1 kaldı

7 Mayıs 2013 Salı günü yayınlandı 2012-2013 sezonunun bitimine 2 hafta kala Sivasspor'u 4-2 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, taraftarlarını sevince boğdu.

Maç bitiminin ardından sokaklara dökülen taraftarlar galibiyet sevincini doyasıya kutladı.

TARAFTAR İZDİHAMI MECİDİYEKÖY MEYDANINI TRAFİĞE KAPATTI
Maç bitiminin hemen ardından sokaklara dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar, galibiyet sevincini adeta şampiyonluk kutlamasına çevirdi. Mecidiyeköy meydanına araçlarıyla gelen taraftarlar galibiyet sevincini hep birlikte kutladı. Yolu trafiğe kapatan ve şampiyonluk sloganları atan yüzlerce taraftar bayraklarıyla coştu. Kutlamalar dolayısıyla Mecidiyeköy’deki trafik yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapandı.

TARAFTARLAR TAKSİM’DE ATATÜRK ANITI’NA TIRMANDI
TT Arena Stadı'ndaki 4-2’lik galibiyetinin ardından taraftar coşkusu Taksim Meydanı’nda da ayrı bir sevinçle kutlandı. Meydanı dolduran yüzlerce taraftar Cumhuriyet Anıtı’na çıkarak galibiyeti doyasıya kutladı. Burada da yine konvoy oluşturan taraftarlar, oluşturdukları araç kortejiyle korna eşliğinde sloganlar atarak galibiyet sevincini hep birlikte paylaştı.

Kutlamalara geç saatlere kadar sürdüren Galatasaray taraftarları, araçlarıyla şampiyonluk turu attı. Ellerinde Galatasaray bayrakları ve flamalarla araçların üzerine çıkan taraftarlar sevinç gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, “Hak ettik bu güne geldik. Bundan sonra da şampiyonlar ligini düşünüyoruz” diye konuştular.

ÇEVİK KUVVET GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI
Öte yandan çevik kuvvet ekipleri maç öncesi ve sonrasında çıkabilecek olumsuz bir duruma karşı metro ve metrobüslerde geniş güvenlim güvenlik önlemleri aldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı