Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

TSK 'Mücadele sürüyor'

23 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı Genelkurmay'ın internet sitesinden yapılan açıklamada "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yasalarda ve Hükûmet direktifinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesi devam etmektedir" denildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, yasalarda ve hükümet direktiflerinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesine devam ettiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) internet sitesinden yapılan açıklamada TSK'nın, yasalarda ve Hükümet direktifinde belirtildiği şekilde teröristle mücadelesinin devam ettiği vurgulandı. Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2012 yılı Faaliyet Raporu önsözü ile ilgili olarak kamuoyuna yapılan açıklama konusunda ilgili komutanlığa herhangi bir yönlendirmede bulunulmadığına yönelik açıklamada da bulunan Genelkurmay Başkanlığı, 'Ayrıca, konu ile ilgili Sayın Başbakanın bir girişimi de olmamıştır ' ifadelerine yer verdi.

TSK'nın internet sitesinden yapılan bir başka açıklamada ise, Mamak Askeri Cezaevi'nin 'Otel ' olarak düzenlenmesi konusunda herhangi bir çalışmanın söz konusu olmadığı bildirildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı