Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kültür Bakanlığı Ödülleri

3 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2011 Kültür Sanat Büyük Ödülü’nü almak için kürsüye çıkan fotoğraf sanatçılarına jest yaptı.

Özel fotoğrafçısının makinesini alan Erdoğan önce duayen fotoğrafçı Ara Güler'in ardından da ödüle layık görülen 4 fotoğraf sanatçısının toplu fotoğrafını çekti. Erdoğan'ın çektiği fotoğraflar Başbakanlık tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2011 Kültür Sanat Büyük Ödülü 'nü alan fotoğraf sanatçılarına ilginç bir jest yaptı. Özel fotoğrafçısının makinesini alan Erdoğan, ödülünü almak için kürsüye gelen duayen fotoğrafçı Ara Güler 'in fotoğrafını çekti. Erdoğan 'ın bu jesti salonu dolduranların alkışlarını aldı.

Bu olayın ardından ödül törenine devam edildi. Erdoğan ardından ödül alan diğer fotoğraf sanatçıları İzzet Keribar, Sabit Kalfagil ve Sıtkı Fırat 'ın ödüllerini verdi.

Ödül törenini ardından fotoğraf makinesini tekrar eline alan Erdoğan, maharetlerini bir kez daha sergiledi. Erdoğan bu kez ödül almaya layık görülen 4 fotoğraf sanatçısının toplu fotoğrafını çekti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı