Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yıldız'dan zam sinyali

4 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ham petrol fiyatları ile döviz fiyatlarındaki dalgalanmaların kendilerini zorladığını söyledi.

Bakan Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici'yi ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 4+4+4 sistemi ile ilgili konuşan Bakan Yıldız, 'Burada kanun teklifinin hükümet tarafından da Milli Eğitim Bakanlığı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın refakatleri ile alt görüşmeleri tamamlandı. Bu komisyonda ve TBMM genel kurulunda onayına sunulmuş olacak en son çıkan kanun şekli, çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesinde iyi bir katkı olabilmesi için yapılan çalışmalardır ' dedi. Bir gazetecinin 'Doğalgaz fiyatları artacak mı? ' yönündeki soruyu yanıtlayan Bakan Yıldız, '28 Şubat'tan sonra 29 Şubat'ı yaşadık. Biz zam beklentisi vardı. Biz gerek ham petrol fiyatları gerekse döviz fiyatlarındaki dalgalanmaların bizi zorladığını söyleyebilirim. Şu anki amacımız zorlu kış şartlardın da bu hizmeti kesintisiz götürme ile alakalıdır. Doğalgaz fiyatları ay içerisinde, elektrik fiyatları da her üç ayda bir değerlendiriliyor. Mart ayı ne olacak bunu değerlendireceğiz ' dedi. Bakan Yıldız, ham petrol fiyatlarının hak etmediği yerde olduğuna inandığını söyleyen Bakan Yıldız, 'Bu primer dalgalanmaların bize yük olduğunu söyleyebilirim ' şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı