Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Bakalım nasıl yürüyeceksin!''

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Portekiz Cumhurbaşkanı Anibal Cavaco Silva ve eşi Maria Cavaco Silva onuruna resepsiyon verdi.

Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Portekiz Cumhurbaşkanı ve eşini, resepsiyonun verileceği Foz Sarayı'na gelişlerinde kapıda karşıladı.

Resepsiyon öncesinde Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Dilek Türkan, konser verdi. "Mazide Kalbimde Yaradır", "Üsküdar'a Giderkken" ve "Fikrimin İnce Gülü"nün de aralarında bulunduğu klasik Türk müziği eserlerinin seslendirildiği konserde Türkan'a, kemençede Derya Türkan, piyanoda Baki Duyarlar, kontrbasta Erdal Akyol ve kanunda İhsan Özer eşlik etti.

Başlangıcında görüntü alınmasının ardından basına kapalı süren konserden resepsiyona geçildi.

Resepsiyonda Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in yanı sıra Gül'ün heyetinde yer alan milletvekilleri, bazı iş adamları ve basın mensupları da bulundu.

Muhabir: Eda Ünlü Özen

Yayıncı: Murat Taydaş


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı