Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başkanın mikrofonunu aldı

21 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı Venezuela’nın yeni lideri Nicolas Maduro’nun millet meclisindeki yemin töreni ilginç bir olaya şahit oldu.

İzleyicilerin arasından koşarak gelen kırmızı ceketli bir adam, Maduro’nun bulunduğu kürsüdeki mikrofonu tutarak “Nicolas, benim adım Yendrick bana yardım et” diye bağırdı. Eylemi gerçekleştiren şahıs, Maduro’nun korumaları tarafından derhal etkisiz hale getirildi.

Olayın ardından konuşmasına devam eden Maduro, güvenliğin başarısız olduğundan şikayet ederek, “Kolayca vurulabilirdim. Güvenlik tamamıyla başarısız oldu” dedi.

Kürsüye çıkan şahsa da seslenen Maduro, “Karşıt görüşlere sahip olsa da her vatandaş, bunun saygı duyulması gereken kuralları olan bir etkinlik olduğunu anlamalı. Bu genç adamla daha sonra konuşacağız. Mağduriyetinin ne olduğunu öğreneceğiz” şeklinde konuştu.

Törendeki ilginç olay, Maduro’nun, aralarında Küba Devlet Başkanı Raul Castro ve İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ın da bulunduğu topluluğun önünde yemin etmesinden hemen sonra meydana geldi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı