Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tacizciye göz açtırılmadı

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı İstanbul Taksim Meydanı'nda mini etekli kızların fotoğraflarını çekerken yakalanan İran uyruklu şahıs, gözaltına alındı.

Taksim Meydanı'na yeni yılın ilk dakikalarında İstiklal Caddesi'nde oluşan kalabalıkta sık sık taciz olayları yaşandı. Özellikle turistlerin kalabalık arasına alınarak taciz edildikleri görülükten, taciz iddiasıyla gözaltına alınan bir şahsın kameraya el sallaması dikkat çekti.

Yılbaşı kutlamalarının kalbi olan Taksim'de yeni yıl coşkusu devam ederken, kalabalık arasında kalarak tacize uğrayan kadınların tacizcilere gösterdikleri tepkiler de kameralara saniye saniye yansıdı. Bu sırada İstiklal Caddesi'nde tek başına yürüyen iki kız arkadaşın tacize uğraması üzerine Güven Timleri tacizcileri kıskıvrak yakaladı. Olay yerinde mağdur kızları dinleyen polis ekipler, daha sonra 3 tacizciyi gözaltına aldı. Taciz iddiasıyla gözaltına alınan bir şüphelinin ise kameraya gülerek el sallaması da dikkat çekti.
Öte yandan yine İstiklal Caddesinde erkek ve kız arkadaşıyla yürüyen bir turist kendisini taciz etmeye çalışanlara tepki gösterdi. Turist kız sık sık arkasından gelen kalabalıktan korunmaya çalışırken, bir yandan da uzaklaşmaya çalıştı. Daha sonra turist kız, kendisin taciz etmeye çalışan kişilere tepki gererek kaçarcasına uzaklaştı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı