Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İlk Kez Gözlerini Kapadı

6 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk kez ''Pitoz'' ameliyatı yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, İlyas Yazıcı doğuştan göz kapaklarını kullanamaması şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Göz kapak kası rahatsızlığı teşhisi konulan Yazıcı, Prof. Dr. Mustafa Durmuş ve ekibi tarafından ameliyat edildi.

Ameliyatla göz kapakları silikon yöntemi ile kaş üzerine asılan Yazıcı, göz kapaklarını açıp kapatmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Mustafa Durmuş, hastanın göz kapaklarının çalışmaması nedeniyle yürüme ve görme şikayeti nedeniyle kendilerine başvurduğunu belirterek, ''Yapılan başarılı ameliyatla hastamızın göz kapağı kaslarını alnına bağladık. Yapılan kontrollerde hastamız gayet sağlıklı. Bir ay sonra tamamen alışacak ve yaşam kalitesi giderek artacak'' dedi.

Yazıcı, ameliyatın bir hafta önce gerçekleştiğini belirterek, ''Yürürken zorlanıyordum. Şimdi çok rahatlıkla hareket edebiliyorum. Kendime olan güvenim dahi arttı. Artık çok daha rahat kendi işlerimi görebiliyorum'' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı