Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kar Yolları Kesti

17 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı Bolu'da, gün boyu devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezinde hayat felç oldu.

İki günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar etkisini hiç kaybetmedi.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte etkili olan kar yağışı akşam saatlerine doğru hızını artırdı. Lapa lapa yağan kar yağışı sonrası vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kar yağışının zaman zaman tipiye dönüşmesi nedeniyle vatandaşlar önlerini göremez duruma gelirken, park alanlarında bulunanaraçlar beyaza büründü.

Kar yağışının etkisini artırmasına şaşıran bir vatandaş, 'Bolu'ya da bu yakışır. Ama son yıllarda hiç bu kadar etkili kar yağışı görmemiştik. 5-6 yılda bir böyle etkili yağış oluyor. Mart kapıdan baktırdı, kazma kürek yaktırdı ' diye konuştu. Bir başka vatandaş ise, kar yağışından memnun olduklarını dile getirdi. Kar yağışının yarından itibaren etkisini azaltması bekleniyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı