Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Film gibi baskın!

3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı Hakkari Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele ekipleri, hava destekli uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ve sigara kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen Hakkari'nin Yüksekova ilçesi ve Van'da faaliyet gösteren bir çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen Y.Ç. isimli şahıs yakalandı.

Yapılan aramada şahsın kullandığı kamyonda gizlenmiş vaziyette; 51 kilo eroin ele geçirildi. Olayla ilgili oldukları tespit edilen S.T. ve M.T. isimli şahısların Van'da bulunan ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 75 kilo esrar ile 113 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Operasyon kapsamında adliyeye çıkartılan Y.Ç., S.T. ve M.T. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Açıklamada, yine KOM ekipleri tarafından geçtiğimiz son bir ay içerisinde kaçakçılık suçuna karışan toplam 38 şahıs hakkında yasal işlem yapıldığı kaydedildi. Açıklamada, "Bu şahıslarla birlikte 67 kilo 180 gram eroin, 80 kilo 660 gram esrar, 500 gram Afgan esrarı, 1 kilo 100 gram Afyon sakızı, 370 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara, 10 bin 500 litre kaçak akaryakıt, 1 milyon 230 bin adet sigara kağıdı, 3 ton 380 kilo ceviz ve 33 bin 236 adet kozmetik ürünü ele geçirilmiştir." denildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı