Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Türkiye'de hayat durdu

13 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Şükrü Saraçoğlu Stadı önünde Fenerbahçe taraftarı ile polis arasında gerginlik yaşandı.

Biletleri olduğu halde stada giremediklerini iddia eden taraftarlar olay çıkardı.

Polis, yaklaşık bin taraftarı dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullandı.

Çok sayıda taraftar biber gazından etkilendi. Polis toplumsal müdahale araçlarıyla olay çıkartan taraftarları dağıtmaya çalıştı.

Müdahale sırasında yaralanan taraftarlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

TAKSİM'DE YUNAN GS KAVGASI
Kadıköy'de bunlar yaşanırken Taksim'de de Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçları nedeniyle İstanbul'da bulunan Yunan taraftarlar ile Galatasaralı taraftarlar kavga etti.

Polis, taraftarları biber gazı sıkarak dağıttı.

Bu arada, THY Avrupa Ligi'nin Dörtlü Finali için İstanbul'a gelen Yunanistan'ın Panathinaikos ve Olympiakos takımlarının taraftarları da Sultanahmet Meydanı'nda kavga etti. Taraftarların kavgasında bir kişi yaralandı.

Olaylar üzerine Sultanahmet'e çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Ayrıca, takım otobüsünü maçın yapılacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na uğurlayan Galatasaraylı taraftarlar, Mecidiyeköy'de Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu araçlara saldırdı. Bazı taraftarların yaralandığı olaylara polis müdahale etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı