Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Açlık grevleri bir şantajdır''

12 Kasım 2012 Pazartesi günü yayınlandı Başbakan Erdoğan: "Bu açlık grevleriydi, ölüm oruçlarıydı bunlar şantajdır, bunlar blöftür, bunlar şovdur."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''ANA'' ile Trabzon'a geldi. Başbakan Erdoğan'ı Trabzon Havaalanı'nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile öteki ilgililer karşıladı.



Bu sırada apronun dışında bulunan çok sayıda vatandaş ellerinde bayraklarla Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulundu.



Başbakan Erdoğan, havaalanı VIP salonunda, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Giresunlu Jandarma Kıdemli Çavuş Hakan Gemici ile Gümüşhaneli Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi'nin yakınlarıyla görüştü.



Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, ''Bu açlık grevleriydi, ölüm oruçlarıydı bunlar şantajdır, bunlar blöftür, bunlar şovdur. Şimdi de milletvekilleri yapıyorlarmış. Ne yapıyorlarsa yapsınlar. Bizim görevimiz bellidir. Biz sağlıkla ilgili gerekli müdahaleyi yaparız'' dedi.



Erdoğan, ABD, Rusya, Çin, Japonya gibi dünyanın birçok ülkesinde idam cezasının olduğunu belirterek, ''O zaman durumumuzu gözden geçirmemiz lazım'' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı