USD (Alış - Satış) : 6,85 - 6,87 EURO (Alış - Satış) : 7,76 - 7,77
HÜLYA ŞEN HABERLERİ
 1  2 

Hülya Şen kimdir?

Başarıyla oynadığı tiyatro ve sinema filmleri ile ilgili bir çok ödül almıştır.

Filmografi:
1971 Vefasız
2006 Aşk Beklemez
2009 Sakın Ölme
2010 Su Deposunda Ölüm
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi
1994 Kaygısızlar
1997 Böyle mi Olacaktı
1999 Sır Dosyası
2002 Reyting Hamdi
2002 Zerda
2004 Büyük Buluşma I. Sezon
2005 Kayıt Dışı
2005 Sevda Tepesi
2005 Kırık Kalpler Durağı
2005 Naciye'yi Kim Sevmez
2006 Aşk Beklemez
2006 Kaybolan Yıllar
2007 Kelebek Çıkmazı
2008-2011 Küçük Kadınlar
2011 Anneler i...tamamı
HÜLYA ŞENVİDEOLARI
HÜLYA ŞENFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı