USD (Alış - Satış) : 6,85 - 6,86 EURO (Alış - Satış) : 7,73 - 7,74
GÖKHAN METE İLE İLGİLİ FOTO GALERİLER
gokhan mete - Huzur Sokağı 1. Bölüm Foto Galeri

Huzur Sokağı 1. Bölüm Foto Galeri

Huzur Sokağı 1. bölüm özeti: Huzur Sokağı'nın akıllı, cesur ve fedakâr delikanlısı Bilal, bambaşka bir dünyada yaşayan, geleneksel aile yapısından uzak büyümüş ve yalnızlık boşluğuna düşmüş Feyza ile karşılaşır. Birlikte büyüdüğü ve bütün çevresinin kendisine yakıştırdığı Şükran'a karşı duygusal bir bağ kuramayan Bilal, Feyza ile tanışınca iyice kararsız kalır. Feyza'nı...

Gökhan Mete kimdir?

Sanat hayatına 1963 yılında Bursa Halkevi tiyatro kolunda başlayan Gökhan Mete 1966'da Ulvi Uraz Tiyatrosu'nda oynadı, 1974 yılında da Şehir Tiyatroları kadrosuna geçti. Bu kurumdan emekli olan sanatçı aynı zamanda bir sinema ve dizi film oyuncusudur.

Rol aldığı bazı oyunlar:
Aile Şerefi
Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Ağrı Dağı Efsanesi

Filmografisi:
Karadağlar - 2010
Elveda Rumeli - 2007
Ahh İstanbul - 2006
Unutulmayanlar - 2006
Gülizar - 2004
Aşkımızda Ölüm Var - 2004
Emanet - 2002
Abdülhamit Düşerken - 2002
Oyun - 2001
Hesa...tamamı
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı