USD (Alış - Satış) : 3,84 - 3,85 EURO (Alış - Satış) : 4,51 - 4,52
ERDAL ÖZYAĞCILAR HABERLERİ
 1  2  ...  6 

Erdal Özyağcılar kimdir?

Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema ve televizyon filminde rol almış ve seslendirme çalışmaları yapmıştır. Sanatçı, Bizimkiler ve Elveda Rumeli dizileri ile geniş kitlelerce tanınmış ve sevilmiştir.

Rol aldığı tiyatro oyunları:
Maviydi Bisikletim
Zengin Mutfağı
Yolcu
Aç Sınıfın Laneti
Montserrat
Beş Para Etmez Oyun

Filmografisi:
Karadağlar - 2010
Elveda Rumeli - 2007 (Sütçü Ramiz)
Altın Kafes - 2004
Yabancı Damat - 2004 (Kahraman Baklavacıoğlu)
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Güz Sancısı - 2002
Ah Yaşamak Var Ya - 2002
Abdül...tamamı
ERDAL ÖZYAĞCILARVİDEOLARI
ERDAL ÖZYAĞCILARFOTO GALERİ
Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar
yukarı