Haber Arşivi

Trendyol 1. Lig Açiklamasi Ümraniyespor Açiklamasi 1 - Bodrum FK Açiklamasi 2

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasinda Ümraniyespor, evinde karsilastigi Bodrum FK’ya 2-1’lik skorla maglup oldu.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:39:10

Silopi'de Tanker Ile Hafif Ticari Aracin Karistigi Kazada 1 Kisi Yaralandi

Sirnak’in Silopi ilçesi Ipekyolu üzerinde tanker ile hafif ticari aracin karistigi kazada 1 kisi yaralandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:38:43

Yunanistan Çalisma Bakanligi Önünde Bomba Patladi

Yunanistan’in baskenti Atina’da Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi önünde bomba patladi, bölgede hasar meydana geldi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:38:42

Trendyol Süper Lig Açiklamasi Çaykur Rizespor Açiklamasi 0 - Konyaspor Açiklamasi 0 (Maç Sonucu)

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasinda Çaykur Rizespor evinde karsilastigi Konyaspor ile 0-0 berabere kaldi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:38:41

CHP Genel Baskani Özgür Özel Partisinin Manisa Belediye Baskan Adaylari Tanitim Toplantisina Katildi

Memleketi Manisa’da konusan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, “Birileri bize hakaret ediyor, saldiriyorlar, hiçbir sey olmasa bile ortaya bir tartisma atmaya çalisiyorlar. Sen seriat tartismasindan bu ülkede ne elde edeceksin? Zamlari, pahaliligi konusmak istemiyorlar. Buradan bütün Türkiye’ye söylüyorum; açligin, yoksullugun, issizligin oldugu yerde Recep Tayyip Erdogan’in suni gündemlerinin pesine takilmayacagiz” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:28:28

Ali Koç Açiklamasi 'Haziran Ayinda Yeni Bir Baskanimiz Ve Yönetim Kurulumuz Olacak'

Fenerbahçe Baskani Ali Koç, baskan adayligi için imza toplayan tek ismin Sadettin Saran oldugunu ifade ederek, "Allah’in izniyle insallah haziran ayinda yeni bir baskanimiz ve yönetim kurulumuz olacak. Bu kararimin Fenerbahçe’nin hayrina olduguna inanin. Biz bir an önce adaylarin çikmasini istedik. Burada en önemli konu Fenerbahçe’nin menfaatleridir. Sampiyonluga da kosariz, demokrasi sölenini de yasatiriz" dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:27:58

Uludag'da Kazadan Dönüldü...Telesiyejin Batonu Bir Turisti Yaraladi

Uludag’da tatilcilerin kullandigi telesiyejde bir kayakçinin sistemden erken ayrilmasi sebebiyle bosalan baton Rus kayakçiya çarpti. Jandarma ekiplerince kar motoruyla hastaneye kaldirilan turist tedavi altina alinirken, tellere dolanan batonu kurtarmak isteyen isçi ise adeta ölüme meydan okudu. Arka arkaya yasananlar kameraya yansidi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:27:57

Uluslararasi Hail Rallisi, 8 Subat'ta Basliyor

2024 Hail Uluslararasi Rallisi, Bölge Kalkinma Otoritesi Yönetim Kurulu Baskani ve Ralli Yüksek Kurulu Baskani Majesteleri Prens Abdulaziz bin Saad bin Abdulaziz’in himayesinde basliyor 8 Subat’ta basliyor.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:24:51

Yem Yüklü Tir Yoldan Çikti Açiklamasi 2 Yarali

Inegöl-Pazaryeri yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasinda frenleri patlayan yem yüklü tir, yamaca çarparak durabildi, 2 kisi yaralandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:24:50

Uludag'da Sömestr Sonu Izdihami

Türkiye’nin en büyük kis turizm merkezlerinden Uludag, yariyil tatilinin son günlerinde vatandaslarin akinina ugradi. Aileleriyle birlikte Uludag’da doyasiya eglenen gençler, hem kayak yapti hem de günesli havanin tadini çikartti. Hava sicakliginin-7 derece oldugu Uludag’da kayak pistleri dolup tasarken, yogunluk havadan görüntülendi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:24:49

Bakan Özhaseki'den dikkat çeken zemin açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yaptıkları evlerin zeminleri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay için hazırlanan 7 binden fazla konutun kuralarının çekileceğini belirten Özhaseki, "Neredeyse bütün ilçelerimizde hazır ettiğimiz konutlar için geçerli bu rakam" dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:22:45

Istanbul'a Gidecekti, Esi Tarafindan Cansiz Bedeni Bulundu

Sakarya’nin Karasu ilçesinde Istanbul’a gitmek için hazirlik yapan 79 yasindaki adam, esi tarafindan evin önündeki çardakta ölü bulundu.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:22:12

Emine Erdogan 'Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü'nün Hayirli Olmasini Diledi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan, Sanayide Su Verimliligi Is Birligi Protokolü’nün hayirli olmasini dileyerek, "Bu önemli isbirligi dogrultusunda hazirlanan sektörel su verimliligi rehberleri ile yüzde 50’ye yakin su kazanimi saglanmasi hedefleniyor" dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:21:42

Iran Disisleri Açiklamasi 'ABD'nin Saldirisi Sonucu Bölgede Istikrarsizlik Ve Gerilim Daha Da Artacak'

Iran Disisleri Bakanligi Sözcüsü Nasir Kenani, ABD’nin Irak ve Suriye’de gerçeklestirdigi saldirilara iliskin, "Irak ve Suriye’yi hedef almasi, ABD’nin yeni bir stratejik hatasiydi. Bu saldirilarin sonucu bölgede istikrarsizlik ve gerilim daha da artacak” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:19:02

Nigde'de 1 Ayda 74 Uyusturucu Süphelisi Yakalandi

Nigde Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerinin uyusturucu ile mücadele çerçevesinde yürüttügü operasyonlarda, son 1 aylik faaliyet döneminde 74 süpheli sahis yakalandi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:16:55

Çocuklarda Viral Enfeksiyon Sikliginda Artisa Dikkat

Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Çocuk Enfeksiyon Hastaliklari Uzmani Uzm. Dr. Elif Güdeloglu, çocuklarda viral enfeksiyon sikliginda artisa dikkat çekti.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:16:54

Saglik Bakanligi Nigde Için Personel Alimi Yapacak

Saglik Bakanligi, merkezi atama ile KPSS puan siralamasina göre Nigde’de 57’si sürekli isçi olmak üzere toplam 451 personel alimi gerçeklestirecek.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:16:25

Alev Alev Yanan Fabrika Havadan Görüntülendi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yanginin çiktigi kimyasal fabrikasi havadan görüntülendi. Yangina 128 ekip ve 50’nin üzerinde araç destegiyle müdahale edildigini aktaran Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "20 bin metrekare kapali alani olan fabrika. Içinde kimyasal ürünler de var. Dolayisiyla çok dikkatli müdahale ediliyor. Içeride mahsur kalan bir çalisan, can kaybi ve yaralanma yok" dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:16:24

BAL'da Ikinci Yari Start Aliyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ligin ikinci yarisi start aliyor. Kayseri ekiplerinden Hacilar Erciyesspor sahasinda, Develigücü ise deplasmanda ikinci yarinin ilk maçina çikacak.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:12:23

Genç Avukatin Adi Hatira Ormaninda Yasayacak

Balikesir’de geçen yil geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden Avukat Utku Hadimoglu’nun ismi Çanakkale’de ailesi tarafindan olusturulan hatira ormanin da yasayacak.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:07:03

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Imamoglu Ve Yavas'i Hedef Aldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, Istanbul, Ankara, Izmir büyüksehir belediyelerinin CHP’li baskanlarini elestirip, "CHP yönetimine geçen belediyelerde vatandaslarimiz hizmete hasret kaldi. Cumhur Ittifaki 31 Mart’ta, Türkiye’ye karsi sahnelenen besinci kol faaliyetlerini kirmak için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki, siyaset ve diplomasi denklemlerinin Türkiye olmadan kurulamayacaginin gösterilmesinin yaninda, bölgesel ve küresel planda oyun kurucu vasfimizin devami için basarili olmalidir. Cumhur Ittifaki ve Milliyetçi Hareket Partisi tüm teskilatlari ile bu kutlu göreve hazirdir ve mutlaka basaracaktir” dedi. .

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:07:02

Mübadillerin Ana Vatana Dönüsünün 100. Yili

Sinop’ta mübadelenin 101. yil dönümü anisina denize çelenk birakildi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:04:25

Hekimler Gerçeklestirdikleri 'Sessiz Yürüyüs' Ile Israil'i Bir Kez Daha Kinadi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde hekimler, gerçeklestirdikleri ‘sessiz yürüyüs’ ile Israil’i bir kez daha kinadi. Yürüyüsün ardindan grup adina açiklama yapan Acil Tip Doktoru Erdem Sentürk, “Sen kaybedeceksin Israil, insanlik kazanacak, yiktigin hastanelerin içinde bütün insanligin hayatini kurtarmaya devam eden Gazzeli meslektaslarimiz kazanacak” dedi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:01:46

Kadiköy'de Sahis, Kadini Zorla Taksiye Bindirmeye Çalisti

Kadiköy’de bir sahis kolundan tuttugu kadini zorla ticari taksiye bindirmeye çalisti. Çevredekiler de araca bindirilen kadini kurtarmaya çalisti. O anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:01:17

Alaca Belediyesi, 5 Ürünün Cografi Isaret Belgesini Aldi

Çorum’un Alaca Belediyesi, ilçenin taninirligini arttirmak, tarihini ve kültürünü tanitmak amaciyla büyük bir çalisma baslatti.

3 Şubat 2024 Cumartesi   15:01:16

 1  2  ...  7  8  9  ...  22  23