Aşk 101 oyuncuları koronavirüs oldu!

Gençlik dizisi Aşk 101'in çekimleri öncesi yapılan koronavirüs testlerinde dizinin 3 başrol oyuncusu pozitif çıktı. Son dönemin en başarılı genç isimleri arasında yer alan ve Aşk 101 dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı koronavirüse yakalandı. Koronavirüse yakalanan Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı'ya hayranları sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları yağdırdı.

Aşk 101 oyuncuları koronavirüs oldu!
Aşk 101 oyuncuları koronavirüs oldu!
Magazin gündemine son dakika olarak düşen koronavirüs haberi bomba etkisi yarattı. Gençlik dizisi Aşk 101'in çekimleri öncesi yapılan koronavirüs testlerinde dizinin 3 başrol oyuncusu pozitif çıktı. Son dönemin en başarılı genç isimleri arasında yer alan ve Aşk 101 dizisinde başrolleri paylaşan Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı koronavirüse yakalandı.

Bu gelişme sonrası Aşk 101 dizisinin çekimlerine ara verildi. Koronavirüs testleri pozitif çıkan oyunculardan Kubilay Aka sosyal medyadan olayı doğruladı.

Aşk 101 oyuncuları koronavirüs oldu!

KUBİLAY AKA'DAN AÇIKLAMA

Kubilay Aka, korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından soyal medya hesabından, 'Sıkıntı yok bu covid kime bulaştığını bilmiyor' diye yazdı.

İPEK FİLİZ YAZICI DA VİRÜSE YAKALANDI!

Öte yandan aynı zamanda Yeni Hayat dizisinde de rol alan Aşk 101 oyuncularından İpek Filiz Yazıcı'nın da test sonucu pozitif çıktı.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLAR

Koronavirüse yakalanan Alina Boz, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı'ya hayranları sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları yağdırdı...