Kaftancıoğlu hakkında skandal karar!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Kaftancıoğlu hakkında skandal karar!
Kaftancıoğlu hakkında skandal karar!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini ahlaksızca gözetletmişti. O soruşturmada skandal bir karar çıktı. Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

AÇIKÇA İTİRAF ETMİŞTİ!

Kaftancıoğlu hakkındaki soruşturma, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın, Altun'un evini fotoğrafladığı iddiasıyla başlatılan soruşturmayla bağlantılı olarak "suçu ve suçluyu övme, suça azmettirme" suçlarından açılmıştı.

Kaftancıoğlu hakkında skandal karar!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun'un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edildiği öne sürülen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında da "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "kanunsuz yere delil toplamak"suçlamalarıyla soruşturma yürütüyor.

Kaftancıoğlu 22 Nisan'daki bir Twitter paylaşımında, CHP ilçe başkanının görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrole gittiğini belirtmişti.

KARAR TEPKİLERE YOL AÇTI!

Verilen karar sosyal medyada tepkilere yol açtı.