CHP'de kazan kaynıyor! O isim de Kaftancıoğlu'nu hedef aldı!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylediği sözler partiyi karıştırmış. CHP Üsküdar Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Kazan, Selahattin Kamışoğlu, Köksal Durmuş ve Ahmet Başbaydar dün gece partilerinden istifa etmişti. Ardından Gürsel Tekin de sert sözlerle Kaftancıoğlu'nun hedef almıştı. Son olarak CHP'li bir il yöneticisi de Kaftancıoğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

CHP'de kazan kaynıyor! O isim de Kaftancıoğlu'nu hedef aldı!
CHP'de kazan kaynıyor! O isim de Kaftancıoğlu'nu hedef aldı!
CHP'de Atatürk kavgası bitmek bilmiyor. Parti de Kaftancıoğlu'nun altını yaktığı kazan fokur fokur kaynamaya devam ediyor.

Kaftancıoğlu'nun Atatürk ile ilgili sözleri üzerine ilk olarak CHP Üsküdar Belediye Meclis üyeleri Hüseyin Kazan, Selahattin Kamışoğlu, Köksal Durmuş ve Ahmet Başbaydar dün gece partilerinden istifa etmişti.

KİMSENİN CHP'YE ZARAR VERMEYE HAKKI YOKTUR

O gelişmenin üzerine CHP'li Gürsel Tekin, Kaftancıoğlu'nu sert sözlerle eleştirmişti. Tekin twitter hesabından yaptığı paylaşımda; 'Yıllarca, fedakar biçimde, her türlü baskıya göğüs gererek mücadele eden nice yol arkadaşımız bir kenara atılırken, CHP'ye yakıt ikmali için gelmiş bu insanları baş köşeye oturtanların da bir özeleştiri yapıp, hesap vermesi gerekir. Kimsenin CHP'ye zarar verme hakkı yok' ifadelerini kullanmıştı. 

NEDEN SUSUYORSUN KAFTANCIOĞLU!

Son olarak CHP İstanbul eski İl Sekreteri Metin Kaya da, Kaftancıoğlu'na 'Neden susuyorsun?' diye sordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaya; 'CHP il başkanı neden susuyor? Örgüte emek verenlerin yerine paraşütle Belediye Meclis Üyesi yapılanların partiden istifa etmelerinin hesabını bu kişileri o listelere yazanlar, yazdıranlar vermelidir. Üsküdar'da kaldık 11. Kimsenin CHP'ye zarar vermeye hakkı yoktur!' dedi. 

CHP'de kazan kaynıyor! O isim de Kaftancıoğlu'nu hedef aldı!

Yaşanan olay CHP'de Kaftancıoğlu'na yakın isimler parti meclis üyesi yapılırken, diğerleri istifa ettiriliyor. sorularını getirdi.