Bakan Koca'dan o hastaneye ziyaret!

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırı dün sosyal medyanın gündemine oturdu. Olayın kamuoyuna yansımasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, harekete geçti ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Bugün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakan Koca, burada sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Koca'dan o hastaneye ziyaret!
Bakan Koca'dan o hastaneye ziyaret!
Dün Ankara'da yaşanan olay gündeme bomba gibi düşmüştü. Yakınlarını kaybeden bir grup hastaneye basmaya kalkmış korku dolu görüntüler kameralara yansımıştı. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay sonrası ise bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlattığını duyurdu.

BAKAN KOCA'DAN HASTANE ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise bugün Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Bakan Koca burada sağlık çalışanlarıyla sohbet etti.

"KONUNUN TAKİBİNDE KARARLIYIZ"

Sağlık Bakanı Koca Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız." ifadelerini kullandı.