Cüneyt Arkın'dan Halil Sezai'ye sert gönderme

Şarkıcı Halil Sezai'nin kalp hastası yaşlı adamı darp ettiği skandal görüntülerin ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu çirkin olaya sanat camiası da sessiz kalmadı. Halil Sezai'ye tepki gösterenlerden biri de usta sanatçı Cüneyt Arkın oldu.

Cüneyt Arkın'dan Halil Sezai'ye sert gönderme
Cüneyt Arkın'dan Halil Sezai'ye sert gönderme
Şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki kalp hastası yaşlı adamı darp ettiği skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sanat camiasından tepki sesleri yükseldi. Halil Sezai'ye tepki gösterenlerden biri de usta sanatçı Cüneyt Arkın oldu. 

Ünlü şarkıcı Halil Sezai'nin Tuzla'da film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i öldüresiye dövdüğü görüntüler sonrası sosyal medya ayağa kalktı.

Görüntülerde Sezai'nin yaşlı adama çok sert şekilde vurduğu ve ağza alınmayacak küfürler ettiği görülüyordu. Sosyal medyada ünlü şarkıcıya tepkiler gittikçe büyürken ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından sanatçıyı adeta topa tuttu.

Cüneyt Arkın sosyal medya hesabından paylaştığı sözlerle Halil Sezai'ye göndermede bulundu

Cüneyt Arkın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

''Bir sanatçı sadece şarkı söyleyerek, film çekerek Türk halkına karşı görevini yapmış olmuş sayılmaz.Sanatçılar topluma örnek insanlar olması gerekir. Halka karşı onun sorumlulukları vardır. Özellikle gençlere örnek olmalılardır.''