Kılıçdaroğlu bunları görmedi mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ahmet Davutoğlu ile ortak basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu toplantıda Canan Kaftancıoğlu ile ilgili soruları da yanıtladı.

Kılıçdaroğlu bunları görmedi mi?
Kılıçdaroğlu bunları görmedi mi?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ahmet Davutoğlu ile Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu toplantıda Canan Kaftancıoğlu ile ilgili soruları da yanıtladı. 

KILIÇDAROĞLU OLANLARDAN HABERDAR DEĞİL Mİ?

Canan Kaftancıoğlu geçtiğimiz günlerde Gazi Mustafa Kemal'e Atatürk dememesi üzerine pek çok tepki almıştı. Öyle ki Muharrem İnce, Deniz Yücel, Gürsel Tekin, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Tacettin Bayır, Sevda Erdan Kılıç ve Mehmet Ali Çelebi gibi CHP'li isimler de Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alarak paylaşımda bulunmuşlardı. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu basın toplantısında yaptığı açıklamayla bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu kendi partililerinin Kaftancıoğlu'na gösterdiği tepkiyi göz önünde bulundurmayarak 'Türkiye'de milyonlarca insan çöp konteynerından geçinirken belli bir basın grubunun Canan Kaftancıoğlu meselesinin üzerinde bu kadar durmasını anlamış değilim' dedi.