Bakan Koca'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün koronavirüs ile ilgili Twitter'dan uyarıda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini yine sosyal medyadan duyurdu.

Bakan Koca'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür!
Bakan Koca'dan Devlet Bahçeli'ye teşekkür!
MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda koronavirüse karşı önemli uyarılarda bulunmuştu. Bahçeli'nin açıklamasında tebrik ettiği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan teşekkür geldi. 

MHP lideri Bahçeli açıklamasında, "Sağlık Bakanımız muazzam bir dirayetle çalışıyor. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, diğer tüm sağlık personelimiz fedakarlıkla görevlerini ifa ediyorlar. Onlara ne kadar şükran duysak azdır. Her şeyin en iyisine layık oldukları tartışma götürmez bir gerçektir." ifadelerini kullanmıştı.

"BİRLİK OLUP BAŞARACAĞIZ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Lideri Bahçeli'ye bu mesajı için sosyal medyadan teşekkür etti. Koca, "Sayın Devlet Bahçeli'nin salgın ile mücadelemize verdikleri desteğe, hassasiyetlerine ve sağlık ordumuza gösterdikleri teveccühe teşekkür ediyorum. Bu mücadele ancak milletçe başarıya ulaşabilir. Birlik olup başaracağız." ifadelerini kullandı.