İletişim Başkanı Altun'dan dikkat çeken paylaşım!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Başkan Erdoğan ve Türkiye ile ilgili küstah sözleri sonrası Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız: "Bir keresinde kendisine de söyledim; 'bu işlerde daha yenisin’ dedim; 'Cezayir’de Ruanda'da, Afrika'da yaptığınız katliamları çok iyi biliyoruz.' Ama insanlığa öyle bir dezenformasyon yapıyorlar ki… Siz kimi aldatıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Altun'dan dikkat çeken paylaşım!
İletişim Başkanı Altun'dan dikkat çeken paylaşım!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un küstah sözlerine yanıt niteliğinde bir paylaşımda bulundu. Başkan Erdoğan'ın, Macron'u eleştirdiği bir videoyu paylaşan Altun, 'Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız' notunu düştü.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

Ne demişti sayın Cumhurbaşkanımız:

'Bir keresinde kendisine de söyledim; 'bu işlerde daha yenisin' dedim; 'Cezayir'de Ruanda'da, Afrika'da yaptığınız katliamları çok iyi biliyoruz.' Ama insanlığa öyle bir dezenformasyon yapıyorlar ki… Siz kimi aldatıyorsunuz.'