MasterChef'te gergin anlar!

MasterChef'te dün akşam ikinci kez dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Mavi ve kırmızı takımın İtalyan lezzetleri yaptığı gecede kazanan Arem'in kaptan olduğu kırmızı takım oldu. Üst üste takım oyunu kaybeden mavi takımda ise sinirler gerildi. Tabağı geçer not alamayan Özgül ise gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef'te gergin anlar!
MasterChef'te gergin anlar!
Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ikinci takım oyununda Danilo, Somer ve Mehmet şefin verdikleri menüyü en iyi şekilde çıkarmaya çalıştı. Kırmızı takımın 3-2'lik üstünlüğüyle tamamlanan yarışmada mavi takım bireysel dokunulmazlığa gitti.

MasterChef'te gergin anlar!

ÖZGÜL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI


Yarışma esnasında uzun süre sadece salata yapmakla uğraşan Özgül'ün tabağının başarısız olması ise Özgül'ü bir hayli üzdü.

İkinci kez yenilmenin verdiği çöküşle Özgül, bireysel dokunulmazlık yarışmasına gitmeden gözyaşlarına hakim olamadı ve dokunulmazlık yarışmasında da epey zorlandı.

Takım oyununu kaybeden mavi takım, eleme adayı olmamak için bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

MasterChef'te gergin anlar!

Mehmet şefin hazırladığı dana fileto yemeğini en yakın yapan Emir Elidemir dokunulmaz oldu.

MasterChef'te gergin anlar!

POTAYA GİDEN İLK İSİM EBRU OLDU

Kaybeden tabakları yapan arkadaşlardan birini seçeceğim diyen Emir eleme adayı olarak Ebru'yu söyledi. Böylece MasterChef'te 3. eleme adayı Ebru oldu.

ESRA, AYYÜCE'Yİ SEÇTİ

Dördüncü adayı belirlemek için konseye giden mavi takımda Özgül ve Ayyüce eşit sayıda oy aldı. Eşit oy durumunda eleme potasına gidecek ismi mavi takım kaptanı Esra belirledi. Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti.

MasterChef'te gergin anlar!

MasterChef'te bu hafta oynanan ilk takım oyunununu da mavi takım kaybetmişti. Bireysel dokunulmazlık ve konsey sonrası Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti. Böylece haftanın eleme adayları Esra, Ayyüce, Duygu ve Furkan oldu.