CHP’li belediyeler çevre katliamı yapıyor!

İstanbul’dan Ankara’ya, Antalya’dan Bolu’ya kadar pek çok yerde CHP, yönettiği bölgelerde, tabiat parklarını çamur yığınına dönüştürürken, gölleri besleyen dereleri de çöplüğe çevirdi.

CHP’li belediyeler çevre katliamı yapıyor!
CHP’li belediyeler çevre katliamı yapıyor!
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenli temizliği yapılmayan Haliç'i 11 ayda kaderine terk etti.

Aynı CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer'deki Hacıosman Kent Ormanı'na inşaat yaptı. İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almayan İBB, sit alanı kabul edilen ormanlık alana birçok kaçak yapı inşa etti.

Tema parkı kapatıldı

CHP'li Mansur Yavaş tarafından kapatıldı. “Çevre dostu bir başkent” sloganı ile vatandaşı kandıran CHP'li Yavaş, belediyenin önündeki 30-40 yıllık ağaçları kestirmeyi de ihmal etmedi. Yemyeşil ağaçların yerini ucube heykeller aldı. Ankara'nın göbeğindeki ağaç katliamına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş ise “Kuru ağaçları sanat eserine dönüştürüyoruz” diye savunma getirdi.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kesilmesi yasak olan yarım asırlık ıhlamur ağaçlarını sökmek yerine keyfi bir şekilde dibinden kestirdi. Çevre düşmanlığında sınır tanımayan Özcan, tepkilerin ardından yaptığı açıklamada, “Rapora göre, ağaçta bir hastalık varmış. Ama böyle bir şey yaşanmasından çok büyük üzüntü duydum. Böyle bir olay daha yaşanmayacak” iddiasında bulundu.

“Çevreyi temiz tutmaya davet ediyorum” diyen CHP'li Kemal Çebi, İstanbul'un en büyük ikinci gölü olan Küçükçekmece Gölü'ne sahip çıkmadı. CHP'li belediyenin vurdumduymazlığı sonucunda, gölde zehirlenen milyonlarca ölü balık kıyıya vurdu.