Terör örgütü YPG/PKK'nın inlerine giriliyor!

Güvenlik güçlerinin 1-31 Temmuz tarihlerinde yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla 106 terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın inlerine giriliyor!
Terör örgütü YPG/PKK'nın inlerine giriliyor!
Terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik temmuzda düzenlenen başarılı operasyonlarda, 106 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Jandarma Genel Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının, ülkenin huzur ve kardeşliğini bozmaya çalışan terör örgütlerine yönelik amansız takibi, güvenlik korucularının da desteğiyle kararlılıkla devam ediyor.

Teröristlerin inlerine giriliyor


Bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla İçişleri Bakanlığınca Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde geniş çaplı yeni operasyonlar düzenlendi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik 14 Temmuz'da Şırnak'ta Yıldırım-1 Cudi Operasyonu, 20 Temmuz'da Hakkari'de “Yıldırım-2 Cilo Operasyonu”, 27 Temmuz'da Ağrı, Iğdır ve Kars'ta Yıldırım-3 Ağrı Dağı Operasyonu ve 29 Temmuz'da Tunceli'de “Yıldırım-4 Munzur-Kutu Operasyonu”nu başlatıldı.

Jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH) ve güvenlik koruculardan oluşan timlerin görev aldığı operasyonlarda, yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılması hedefleniyor.