Muharrem İnce'den o iddialara cevap!

CHP'den ayrılıp yeni bir parti kuracağı iddiaları Ankara kulislerini sallayan Muharrem İnce o iddialar karşısında ilk açıklamayı yaptı.

Muharrem İnce'den o iddialara cevap!
Muharrem İnce'den o iddialara cevap!
CHP'de kurultay sonrası sular durulmuyor. Son olarak CHP'den ayrılıp yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce'den bu kez sosyal medya üzerinden cevap geldi.

CHP'nin haber ajansı ANKA, Muharrem İnce'nin aday olmayacağını açıkladığına dair bir haber geçmişti. İnce, ANKA'nın haberini yalanlayarak parti kuracağı iddialarına yeşil ışık yaktı. İnce, şu ana kadar parti kuracağı yönündeki iddiaları hiç yalanlamadı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Muharrem İnce, 'Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar.' dedi.

İDDİALAR GÜNDEMİ SALLAMIŞTI

Gazeteci Can Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnce'nin kuracağı öne sürülen partiyle ilgili şu iddialarda bulunmuştu: 'Son bilgi: Muharrem İnce'nin partisi hafta içinde kuruluyormuş. 45 kurucu isim varmış. 20'nin üzerinde, yani grup kuracak kadar da milletvekili yeni partiye geçecekmiş. Bu arada İnce neden konuşmaz onu da anlamak mümkün değil.'